5 Pengomen Tegar Julai 2015

Assalamualaikum semua...

Baru sahaja selesai Makan Malam bersama mereka yang terpilih sebagai Pengomen Tegar Januari - Jun 2015 semalam. Tahniah kepada semua yang terpilih semalam. Harap berpuas hati dengan makan malam, cenderahati dan saguhati semalam. Maaf di atas segala kekurangan.

Hari ini sudah bermula cabaran baru untuk Pengomen Tegar Julai - Disember 2015. Sekejap sahaja masa berlalu kan. Harapnya masih ada yang sudi menyokong blog ini walaupun cik empunya blog kadang-kadang sahaja berkongsi cerita sekarang. Heee.... Tetapi aktiviti makan-makan ini tetap DN akan teruskan kerana DN suka apabila dapat berkumpul, berjumpa dan berbual mesra beramai-ramai. 

Sehubungan itu, DN ingin kongsikan siapakah nama-nama yang berjaya melepasi cabaran Pengomen Tegar Julai 2015. Mereka adalah :-
2. Afasz
5. JMR

Tahniah kepada semua. Teruskan supaya kita dapat makan malam sama-sama bulan Januari 2016 nanti. InsyaAllah... Pengumuman Pengomen tegar sepanjang tahun 2015 juga akan diberitahu pada makan malam tersebut dan hadiah eksklusif menanti. Semoga berjaya kawan-kawan semua.. :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

24 Blue Komen:

  1. Tahniah kepada yang berjaya..kepada yang tidak berjaya boleh cuba lagi ya..:-)

    ReplyDelete
  2. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@zalora.com.my jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  3. alah...tak total up ke..masih tertanya-tanya, apsal boleh jadi dua nama..ada org sabotaj ni haha

    ReplyDelete
  4. alamak, saya baru jer sampai sini, x sempat nakk jadi komen tegar

    ReplyDelete
  5. bulan ni bagi can kat yang tak pernah menang hehehe

    ReplyDelete
  6. Ada cabaran baru ye untuk pengomen tegar...

    ReplyDelete
  7. @JMR Aah la memang kena sabotaj agaknya tu JMR...

    ReplyDelete
  8. @Uncle Zuan Elok la tu uncle, bagi peluang untuk kami pula take turn..haha

    ReplyDelete
  9. @Sani

    Tq bro Sani..pasni kena cuba lagi ni

    ReplyDelete
  10. @Bisnes Internet

    SEMPAT LAGI..cabaran pengomen tegar sentiasa ada tiap2 bulan, kan DN?

    ReplyDelete
  11. @Uncle Zuan

    baiknya hati uncle zuan bagi kami menang hehehe

    ReplyDelete
  12. @Sani : terima kasih bro sani...masih ada peluang lagi nak jadi pengomen tegar untuk bulan seterusnya... :D

    ReplyDelete
  13. @JMR : haha...sendiri yang salah guna nama...kata disabotaj...kih3

    ReplyDelete
  14. @Bisnes Internet : masih berpeluang lagi nak jadi pengomen tegar untuk bulan seterusnya :D

    ReplyDelete
  15. @Uncle Zuan : terima kasih uncle sebab bagi chance....hehe

    ReplyDelete
  16. Nama makin ke bawah, bawah dan ke bawah je nie

    ReplyDelete
  17. harap saya akan jadi pengomen tegar setiap bulan walaupon takde rezeki nak pergu makan malam ngn DN

    ReplyDelete
  18. eh bro SANI ni yg mana? pengomen tegar blog hazman ke ni? hehe

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^