Makan Malam Bersama Pengomen Tegar Blog Deqnoor Jan-Jun 2015

Maaf atas kelewatan. Memang DN akui fokus DN lebih tertumpu kepada pembangunan kerjaya dan kehidupan. InsyaAllah. Cerita ini mungkin sudah berlalu bulan lepas. DN tidak kira, nak cerita juga hari ini. Heee...
Alhamdulillah, buat kali ke..... Entah, tiba-tiba lupa pula kali keberapa DN buat makan-makan sebegini. Heee.... Buat kali kedua tahun ini, DN diizinkan Allah untuk meraikan sahabat-sahabat yang setia meninggalkan jejak di blog www.deqnoor.com ini. Cabaran selama 6 bulan mereka tempuhi dengan istiqamah dan selayaknya mereka diraikan dengan sebaiknya. Mereka yang berjaya adalah :-
Untuk makan malam kali ini, DN telah memilih meraikan mereka di Laman Grill Steak n Bar B Que, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor. Restoran milik Chef Zubir Zain ini dipilih kerana makanan-makanan disini disediakan dari hati untuk kepuasan rasa pelanggannya. Suasana tenang, tempat selesa serta layanan yang terbaik selayaknya dinikmati oleh pengomen tegar blog ini. 
Bukan sahaja rasanya yang sedap, persembahan untuk setiap tempahan makanan pengunjung juga dititikberatkan di Laman Grill Steak n Bar B Que ini. Untuk makan malam kali ini, DN memilih Fish n Chips - an old time favorite. Ternyata kuantiti yang disediakan memang mengenyangkan dan berbaloi dengan harganya.
Untuk pilihan pencuci mulut pula, kami telah memilih untuk berkongsi sahaja kerana perut masing-masing sudah kekenyangan. Oleh itu, DN memilih 3 jenis pencuci mulut berikut :-
(Dari atas)
Caramelized Apple - Bread Butter Pudding
Chocolate Caramel Banana

Terima kasih di atas kerjasama dan sokongan yang diberikan oleh semua untuk Makan Malam Sesi 1 2015 ini. Kalian semua memang terbaik dan menghiburkan hari DN. DN hargai sangat-sangat. Maaf jika ada sebarang kekurangan sepanjang makan malam ini. InsyaAllah DN akan perbaiki dari semasa ke semasa dan moga ukhuwah yang terjalin antara kita berpanjangan hendaknya.

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. terima kasih DN..kenyang sangatt dan memori indah..ececece

    ReplyDelete
  2. terima kasih DN atas jemputan makan malam tu...kalau dikira...hari tu, kali kelima join dinner pengomen tegar ni...hehe

    ReplyDelete
  3. @JMR : tak kena bahan...memori indah la kan bro...hehe

    ReplyDelete
  4. Mamat baju hitam dekat belakang, paling macho....

    ReplyDelete
  5. sori tak dapat lagi menghadirkan diri. rasanya kalau dpt invite lg , rasa sedih lagi sbb tk dpt join.

    dalam hati masih nak jd pengomen tegar blog DN , in sha Allah

    ReplyDelete
  6. JMR- kemain memori indah kamu ye.. apa la yg indah sangat tu yer

    ReplyDelete
  7. Ezad- kamu mmg tegar sungguh .

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, murah rezeki DN sekeluarga.. selalu belanja dinner pengomen tegar as reward.

    ReplyDelete
  9. deq noor- btw, kite dah dapt dah hadiah dr DN, baru je buka sbb kadang kadang balik umah parents. nk bg alamat umah skrang takut xdee org kat umah.

    best sgt !!!! terus pakai tanpa basuh dulu :p

    ReplyDelete
  10. Aiseh lepas ni kena rajin singgah sini buat komen. Dapat dinner free.

    ReplyDelete
  11. @Noriza Abdul Rahman : rezeki pengomen tegar blog deqnoor...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. @Afasz : ada masa baru dapat singgah...ada peluang melawat...pulun komen la...hehe

    ReplyDelete
  13. @Noriza Rahman Momma Vogue : barulah namanya pengomen tegar blog deqnoor...hehe

    ReplyDelete
  14. Rasa macam terlupa nak update pasal kisah nie dekat blog

    ReplyDelete
  15. Masih lagi lupa nk update pasal ini dekat blog.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^