5 Pengomen Tegar Ogos 2015

Assalamualaikum...
Maaf sangat-sangat. Semalam tidak berpeluang untuk membuat pengumuman disebabkan internet di Primula Beach Hotel Kuala Terengganu sangat tidak membantu. Terpaksa DN tunda ke hari ini. 
Oleh itu, tanpa melengahkan masa DN umumkan siapakah 5 pengomen tegar bagi bulan Ogos 2015. Mereka adalah :-

2. JMR
4. Sani

Tahniah kepada mereka. Nampaknya ada nama-nama baru mula kelihatan lah. Seronoknya! Ini yang nak tambah kapasiti makan malam lebih 5 orang lepas ini ni. Hmmmm..... Akan dipertimbangkan nanti.

Tahniah semua! Doakan DN berpeluang untuk terus berkongsi cerita di sini ye. :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

15 Blue Komen:

  1. Alhamdulillah, tersenarai juga untuk bulan Ogos walaupun jarang nak berkesempatan nak berblogging

    ReplyDelete
  2. satu hari kalau saya masih tegar, harap ada la rezeki nak makan malam ngn DN :D

    ReplyDelete
  3. tahniah korang, sy stop bulan ni . busy sangat . bulan ni on balik if ada rezeki jd tegar semula..

    ReplyDelete
  4. tersenarai lagi..bulan 9 belum lg ni..

    ReplyDelete
  5. @Afasz Jom afasz, boleh berkenalan di alam nyata pula

    ReplyDelete
  6. @JMR bulan ni baru nak terjah blog Deqdoor..tu pun dah last bulan ni...adoyai

    ReplyDelete
  7. @Afasz Jomafasz, teruskan usaha..ada lagi masa untuk bulan september

    ReplyDelete
  8. @Afasz : kalau ada rezeki tu...ada la tu nanti...hehe

    ReplyDelete
  9. @JMR : tiap2 bulan kasi tersenarai la bro...hehe

    ReplyDelete
  10. @Noriza Abdul Rahman : saya pun makin jarang da nak berblogging ni...kalau ada masa...singgah2 juga blog rakan2 ni...hehe

    ReplyDelete
  11. @JMR : last minute terjah pun boleh...hehe

    ReplyDelete
  12. Gila la... Memang betul2 tersingkir kot

    ReplyDelete
  13. tahniah pada nama yang tersenarai...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^