5 Pengomen Tegar September 2015

Sudah tidak perlu menyanyi lagu "Wake Me Up When September Ends" sebab sudah masuk bulan Oktober pun. Heeee.... Apapun, bulan September merupakan bulan yang sangat mencabar buat DN atas banyak perkara. Alhamdulillah DN dapat menempuh dugaan ini dengan baik. Iyelah, hidup tanpa dugaan pun tidak seronok juga. Betul tak? Apapun, bersyukur kerana kita masih diuji. Heee....

Seperti biasa, apabila masuk sahaja awal bulan, DN akan mengumumkan siapakah 5 orang pengomen tegar bagi bulan sebelumnya. Untuk itu, 5 orang pengomen tegar bagi bulan September 2015 adalah seperti berikut :-

2. Afasz
4. JMR

Terima kasih kerana terus menyokong blog ini walaupun entry makin berkurang. Banyak entry pending sebenarnya. Kalau rajin DN kongsi disini ye. Heee.... 

Tahniah korang! 3 bulan je lagi tau. Caiyok3! ^_^

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

11 Blue Komen:

  1. Tahniah kepada yang Berjaya..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom meriahkan menjadi pengomen tegar blog DN...

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Bulan oktober belum sempat lagi nak mengomen nih....

    ReplyDelete
  4. Fuhh....!!

    Tiap bulan hampir tersingkir je nie....

    Petanda apakah ini?

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pengomen tegar......

    ReplyDelete
  6. kak noriza : jom meriahkan.. lg ramai , lg syok

    ReplyDelete
  7. kak noriza - sempat sempat kan la cpt... baru meriah

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^