5 Pengomen Tegar Oktober 2015

Assalamualaikum! 

Dah masuk bulan November rupanya. Betapa masa dan hari-hari yang dilalui sangat padat dan memenatkan tetapi satu kepuasan apabila dapat dilakukan dengan baik. Alhamdulillah.....

Betul pepatah mengatakan bahawa, "untuk mendapatkan sesuatu, kita harus bersedia korbankan sesuatu". Ternyata, masa untuk DN setia menulis disini terpaksa DN korbankan atas sebab-sebab yang tidak dapat DN elakkan.

Untuk kerjaya, ada 3 projek hendak tender bulan ini. Paling best apabila projek sudah tender, perlu re'design' menyebabkan masa dan kerja tambahan untuk DN.

Untuk kehidupan sosial, masa bersama kawan-kawan juga agak terhad. Sampai kena booking untuk berjumpa DN. Maaf, bukan DN demand sangat tetapi jadual DN sangat padat.

Untuk perniagaan, DN tetap percaya 9/10 adalah dari perniagaan. DN tidak akan tinggalkannya walau sibuk macam mana pun dengan kerjaya.

Untuk pasangan hidup? Jeng3! Doakan DN ye kawan-kawan... ^_^
Seperti biasa, DN akan mengambil tanggungjawab ini untuk mengumumkan siapakah 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan Oktober 2015. Walaupun entry satu dua sahaja, DN rasa terharu sangat kerana kalian tetap setia disini. Terima kasih tidak terhingga DN ucapkan.

5 Pengomen Tegar Oktober 2015 adalah seperti berikut :-
1. Afasz

2 bulan lagi korang! Tak sabarnya nak jumpa makan-makan dengan korang... <3 p="">

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

13 Blue Komen:

  1. Wowwww......!!!!

    Tak nak komen pepanjang... cuma... erm ada kenangan sikit sewaktu screenshot diatas diambil....

    kenangan lebih kurang sama seperti sebelum nie....

    ReplyDelete
  2. afasz doakan semua urusan DN dipermudahkan. lagi 2 bulan ke kenduri nasi minyak?

    moga dipermudahkan n dipercepatkan benda yg baik. in sha Allah.

    ReplyDelete
  3. eh no 4 tu ? hehe husband nye dah tak aktif , bini plak yg aktif ek nunu era?

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah! Tahniah! Tahniah jugak utk Sis noriza abd rahman sahabat nur dalam biz Shaklee..baru pertama kali nur jejakkan kaki kat sini ;)

    ReplyDelete
  5. @Afasz Kalau dapat join suami isteri makan-makan dengan DN pasti lagi meriah la tu afasz

    ReplyDelete
  6. MV pun dah lama tak menyinggah sepanjang bulan Oktober lalu, hanya sempat buat yang mana dan ja

    ReplyDelete
  7. Power Afasz tu....Kipidap ya :-)

    ReplyDelete
  8. EH EH TAKDE NAMA..tapi ada pewaris dalam ni haha

    ReplyDelete
  9. @Afasz

    amboi perasan gak..laki dia tertinggal ketapi maa..haha..bulan ni nak kejar blk

    ReplyDelete
  10. @Noriza Rahman Momma Vogue

    sangat meriah..pernah kami join DN sebelum ni..masa tu anak sorg..anak dua ni nak kena tgk masa gak hehe

    ReplyDelete
  11. Kalau berpeluang jumpa dengan DN pun tak pa, janji mengeratkan silaturrahim

    ReplyDelete
  12. JMR- hahahahahahah ada pewaris ek..

    ReplyDelete
  13. JMR- kejar jgn tak kejar. naik ketapi laju sikit. k

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^