5 Pengomen Tegar November 2015

Bagaikan mimpi hari ini sudah masuk bulan Disember. Bulan terakhir 2015 dan juga cabaran terakhir bagi melayakkan diri untuk makan malam bersama DN kelak. Adakah anda semua sudah bersedia? Jeng3! Konon-konon macam berdebar lah nak tunggu pengumuman nanti ye. Hehehe...

Sebelum DN umumkan pengomen tegar Disember 2015, bagi DN umumkan dahulu siapakah 5 pengomen tegar bagi bulan November 2015. Mereka adalah :-

2. JMR

Tak sabarnya nak tunggu jumpa korang-korang nanti. DN akui, memang masa DN terhad untuk blogwalking sebab DN banyak bergerak (driving, meeting, dalam flight, discussion dll) yang menyebabkan DN tidak dapat ziarah ke blog sahabat alam maya lain. Blog sendiri pun bersawang... Huhuhu...

Tapi insyaAllah, jika Allah izinkan DN capai target DN untuk 2015 ini, 2016 akan menjadi tahun yang lebih sibuk ataupun lebih lapang. Tengok lah nanti macam mana. Doakan DN ada banyak masa untuk tinggalkan jejak di blog kalian. Masa itu, jangan jemu lah tengok asyik-asyik DN sahaja yang komen. Hehehe...

Ok lah, kena gerak dulu. InsyaAllah DN update lagi. Banyak entry tertunggak especially entry travel DN. Jumpa lagi. Bye!

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

18 Blue Komen:

  1. Tahn iah buat semua..leh ngedate ngan Deqnoor kan...

    ReplyDelete
  2. pelik..apsal JMR ada dua tu..link yg sama..grr

    ReplyDelete
  3. Makin lama, nama makin turun ke bawah je nie

    ReplyDelete
  4. @JMR Boleh batalkan penyertaan kalau macam nie. Komen yang meragukan.

    ReplyDelete
  5. tahniah.. done folo, folo me back ;)

    ReplyDelete
  6. JMR- ada org nak sabotaj JMR ke?

    hehe

    ReplyDelete
  7. nama saya kian takde ... busy >_<

    ReplyDelete
  8. tahniah semua. nampak nya ada pengomen tegar baru ni..

    ReplyDelete
  9. Bersawang sudah blog nie... eh itu labah-labah ke kambing yang tersangkut dekat sawang tue

    ReplyDelete
  10. yeay ! tak tersenarai lagi kali ni...bila la dapat tersenarai ni...hehe

    ReplyDelete
  11. @Afasz : sama la kita Afasz...tak sempat nak melayan blog...asyik terlepas je nak komen kat sini...hehe

    ReplyDelete
  12. @Bro Framestone : turun OK lagi bro...dari saya...hilang terus...kih3

    ReplyDelete
  13. @JMR : apesal sampai dua nama bro ? hehe

    ReplyDelete
  14. @Afasz : tu la kan...ada nama baru..."orang lama" ramai yang menghilangkan diri...hehe

    ReplyDelete
  15. tahniah.....makcik atas tu.....kihhkihhkihhh

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^