5 Pengomen Tegar Disember 2015

Assalamualaikum sahabat alam maya semua. Selamat Tahun Baru 2016. Apa azam 2016 kalian? Apa pun yang anda sematkan untuk tahun 2016 ini, DN doakan agar ianya dapat disempurnakan dengan baik dan jayanya.

Sekejap sahaja sudah masuk 2016 kan. Maka dengan ini berakhirlah Cabaran Makan Malam Bersama Deq Noor Sesi 2 2015 yang berlangsung dari bulan Julai 2015 sehingga Disember 2015. Sebelum DN umumkan siapakah yang bertuah untuk makan malam kali ini, sebaiknya DN tunjukkan siapakah 5 Pengomen Tegar bagi bulan Disember 2015.
Mereka adalah :-
1. Afasz

Tahniah semua! Terima kasih tidak terhingga DN ucapkan kerana melibatkan diri dalam aktiviti yang DN buat setahun 2 kali ini. Nak buat selalu DN memang akui masa DN sangat terhad. Terima kasih sangat-sangat atas sokongan tidak berbelah bahagi kalian semua.

Tidak lama lagi DN akan umumkan siapakah yang akan menerima jemputan makan malam nanti. Harap sabar menanti.

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

10 Blue Komen:

  1. eh, ada tersenarai juga walaupun sikit je komen...hehe

    ReplyDelete
  2. nama uncle zuan dah takde? lalalala

    ReplyDelete
  3. Tak sempat nak komen banyak kat blog DN bulan Dis, hopefuly ada la peluang nk jumpa DN juga

    ReplyDelete
  4. sikit lg nak ada dlm list hehe

    ReplyDelete
  5. Januari 2016 nekad nak masuk dalam senarai. Haha.

    ReplyDelete
  6. nama kita pun ade lah...alhamdulillah......
    sokong sangat...sbb DN jugak lah yang ajar akk ni berblog dediam...hhihiii

    ReplyDelete
  7. Saya banyak betul blaja kat blog sini. Terima kasih

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^