Jemputan Makan Malam Pengomen Tegar Sesi 2 2015

Assalamualaikum sahabat semua!

Seperti dijanjikan, DN akan mengumumkan siapakah yang berjaya mendapat jemputan makan malam bersama pemilik www.deqnoor.com ini. DN akui bukan mudah untuk setia meninggalkan jejak di sesebuah blog selama 6 bulan berturut-turut apatah lagi selama setahun. Lebih-lebih lagi boleh dikira dengan jari berapa entry yang dipublish setiap bulan macam DN ini. Hee... Kalian memang hebat. Two thumbs up!

Berikut adalah senarai 5 pengomen tegar yang terpilih bagi cabaran Julai - Disember 2015 :-
Terima kasih kepada mereka yang telah melibatkan diri dengan apa yang DN lakukan ini. Sokongan dari kalian semua membuatkan DN sentiasa berusaha untuk terus menulis disini. Terima kasih kepada semua. Kepada nama mereka yang telah tersenarai di atas, jumpa kita di H Gallery Cafe pada 23 Januari 2016 ini jam 8.00 malam. Bawa seisi keluarga supaya kita dapat beramah mesra dan mengeratkan silaturrahim sesama blogger.

Terima kasih sekali lagi diucapkan pada semua. Dengan ini, cabaran Pengomen Tegar 2016 akan diteruskan lagi. Doakan DN diizinkan Allah untuk terus berkongsi rezeki dengan semua. Siapakah Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2015? Nantikan pengumuman DN semasa makan malam nanti. Macam lah suspen sangat ye. Hihihi... :p

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

10 Blue Komen:

  1. Terima kasih untuk jemputan ini.

    Yup memang sukar untuk setia meninggalkan komen selalu, bila blog ini bukan takat bersawang, semak samun dan macam zoo pun ye jugak

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas jemputan DN, insyaAllah jika rezeki kita untuk berjumpa pastinya tidak akan ada masalah

    ReplyDelete
  3. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. yey ada dalam list walaupun last2 hahaha..insyaAllah takde aral jmp kita di sanaaa..tq DN

    ReplyDelete
  5. wah bertuahnya mereka, kalau x silap JMR dengan Bro memang pengomen tegar yang selalu dapat reward kan huhu

    ReplyDelete
  6. terima kasih atas jemputan DN mlm tu..sgt best dpt jumpa blogger2 lain

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^