5 Pengomen Tegar Januari 2016

Assalamualaikum...

Sekejap rasanya Januari berlalu pergi. Hari ini sudah bermula bulan Februari 2016. Bulan untuk DN menyiapkan apa yang telah DN rancangkan sekian lama. Moga Allah izinkan dan permudahkan usaha dan ikhtiar DN ini. 

Pun begitu, kesibukan DN tidak menjejaskan untuk DN mengumumkan siapakan pengomen tegar bagi bulan Januari 2015. Mereka adalah :-

3. JMR


Tahniah semua. Untuk makluman mereka yang tidak tahu, setiap 2 kali setahun DN akan mengadakan aktiviti makan malam bagi menghargai dan merapatkan silaturrahim dengan pengomen tegar blog ini. Ianya akan jatuh pada bulan Julai dan Januari dimana untuk makan malam bulan Julai, 5 pengomen tegar dari bulan Januari - Jun akan dikumpulkan manakala makan malam bulan Januari mengambilkira pengomen tegar dari bulan Julai - Disember.

DN tidak menyangka aktiviti ini membuatkan DN gembira kerana sememangnya masa DN terhad untuk bersosial dengan rakan-rakan blogger. Sebab itu DN bersungguh dalam merealisasikan aktiviti yang tidak seberapa ini. Moga tahun ini kalian semua tetap menyokong DN untuk terus menulis disini. Terima kasih semua dan insyaAllah DN akan terus berkongsi cerita DN di sini.

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. Murah rezeki akak belanja orang makan :)

    Jemput baca: nurulzayani.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ala saya tak menang, kena cubalah lagi

    ReplyDelete
  3. Eh jarang masuk bulan januari yang lepas, tapi tetap dalam list juga ya DN...semoga murah rezeki DN...

    ReplyDelete
  4. eh eh ada lg le..tp masih tak faham kena JMR ada 2 di situ??

    ReplyDelete
  5. @Raihanah Ahmad kena rijinkan diri je mengomen blog DN ni, pasti ada rezeki nak menang..hihi

    ReplyDelete
  6. @Uncle Zuan tak bro..konfem sama..yg aku perasa, bila guna laptop yg berbeza, baru kuar 2 JMR di situ

    ReplyDelete
  7. @Noriza Rahman Momma Vogue betul tu, janji kena komen je sampai masuk list haha

    ReplyDelete
  8. bulan Januari ni pancit sikit..tak terkejar...hehe

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^