Keindahan Season Flower Show Eco Majestic Semenyih

Baru-baru ini DN telah menjejakkan kaki ke Eco Majestic yang terletak di Semenyih, Selangor. Habis sahaja mesyuarat di Kajang, DN terus ke sana bersama-sama dengan Kak Siti. Kenapa kami berdua ke sana? Orang kata dekat sahaja kalau dari Paris nak ke Amsterdam kemudian ke London dan Shanghai. Betul ke? Heee... Memang dekat pun. 20 minit sahaja sudah sampai dari Kajang, Selangor.
Kami ke sini bersempena Pameran Musim Bunga yang diadakan di sana bermula 13 Februari 2016 yang lalu dan akan berakhir pada 6 Mac ini. Masuk percuma sahaja jadi ambillah peluang yang tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk menikmati keindahan bunga-bungaan di sana. Memang cantik dan menenangkan melihat warna warni bunga-bungaan di sana.
Memandangkan kami pergi ketika panas terik mentari dan pada hari bekerja, memang tidak ramai orang di sana. Minggu ini merupakan minggu terakhir pameran ini dan dijangkakan ramai yang akan hadir maka jaga diri serta barang peribadi anda sebaiknya. 

Kalau sudi, jemput melihat gambar DN yang tidak seberapa ini sepanjang berada di sana. Banyak lagi tempat yang boleh kami pergi tetapi memandangkan ramai yang berada di kawasan teduh, kami tidak ke sana. Tak jauh pun jalan, sejam habis dah. Enjoy! ^_^










*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

25 Blue Komen:

  1. Vkend aritu rmi kwn2 update kt fb pegi cni...tp punya la rmi org.. Untung deqnor p time weekdays, dpt posing cantik sbb xde org sgt

    ReplyDelete
  2. Vkend aritu rmi kwn2 update kt fb pegi cni...tp punya la rmi org.. Untung deqnor p time weekdays, dpt posing cantik sbb xde org sgt

    ReplyDelete
  3. Jue yg dekat pun tak terpergi2 lagi. Hahahha sebab panas sgt

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ke bro rabun warna.. plan nk g sini jugak

      Delete
  5. @mama tisya kena pergi time weekdays & panas terik... orang xramai tp basah la ketiak jalan tengah panas. hee....

    ReplyDelete
  6. @Muhammad Khairuddin Lim cantik tp ada gak bunga yg sudah mula nak layu. mungkin xserasi dengan cuaca di sini...

    ReplyDelete
  7. @Jueliza Jamani biasa lah tu.. yg dekat biasanya paling lambat datang. heee... :p

    ReplyDelete
  8. Buka pukul berapa smpai pukul berapa?

    ReplyDelete
  9. Buka pukul berapa smpai pukul berapa?

    ReplyDelete
  10. musim bunga patut tak panas sgt kan kt sini? hehehe

    ReplyDelete
  11. owh ini la tempat yang tengah trending sekarang ni :D

    ReplyDelete
  12. Sempat lagi kalau nak pergi hujung minggu ni...hehe

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. @Bro Framestone : amboi bro...bunga biru yang mana satu tu ? kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro nampak satu je. Ke ada bunga biru yg lain?

      Delete
  15. @deq noor : bro ni kena check mata kot DN...takde pun bunga warna biru kat dalam entri DN ni...hehe

    ReplyDelete
  16. @Uncle Zuan : kat Malaysia ni mana la 4 musim kan bro...tetiba JMR kata musim bunga pula...HAHA

    ReplyDelete
  17. @Bro Framestone : eh, bro yang cakap ye...saya tak cakap apa2...hehe

    ReplyDelete
  18. Sakan Deq Noor berposing, masa kami pegi tu tak best sebab orang macam sardin ...huhu

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^