5 Pengomen Tegar Februari 2016

Assalamualaikum...

Amboi korang... Rajin benar komen blog kita semalam ye. Mentang-mentang semalam 29/2. Ada kena-mengena ke dengan tarikh tu? Heee.... Apapun, terima kasih kerana sudi tinggalkan jejak di sini. Disebabkan banyak komen masuk semalam, DN sengaja buat 1 entry supaya ada lah juga entry baru korang nak komen kan. Heee... Terima kasih korang! <3 p="">

Jom kita tengok nama siapa yang naik kali ini... ;)
Nampaknya semua jejaka lah bulan ini. Ada nama baru... Ada yang kejap bulan ini ada, kejap hilang... Ada juga yang lama tidak muncul tiba-tiba nama naik bulan ini. Heee... Mereka adalah seperti berikut :-
4. JMR

Semalam korang memang menghiburkan DN. Ini yang nak kena rajin update blog ni. Hee... InsyaAllah. Lepas balik dari DN travel ke Melbourne, Australia DN update semula ye. 

Terima kasih semua atas sokongan yang tidak berbelah bahagi. 4 bulan lagi... ;)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. skit lg nk masuk carta top 5 hehe

    ReplyDelete
  2. komen mereka semua ajak berborak la DN...tu yang layan je komen diorang tu semua..hehe

    ReplyDelete
  3. apsal JMR ada dua nama tu..sapa guna url JMR tu?? baik ngaku

    ReplyDelete
  4. Dahsyatla boboi menang komen bulan ni..ezad pun tetap menjadi followe DN ya...

    ReplyDelete
  5. Syoknya DN ,lepas penat bekerja boleh travel ke Australia pula...hebat!

    ReplyDelete
  6. nak jugak try jadi pengomen tegar di sini.hehe

    ReplyDelete
  7. rindu nak komen kat blog deqnoor. sebab tu haritu tetiba blast banyak banyak komen hehe

    ReplyDelete
  8. Meriah ruangan komen blog ini...

    ReplyDelete
  9. @Ezad Skytech tips paling penting nak jadi top komentar adalah jadi admin blog orang (tukang balas komen hehe)

    ReplyDelete
  10. @Uncle Zuan : haha...tips tu memang aku guna pakai sampai sekarang zuan...memang win...HAHA

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^