5 Pengomen Tegar Mac 2016

Assalamualaikum...
Maaf atas kelewatan mengumumkan siapakah pengomen tegar blog ini bagi bulan Mac 2016. Ini kerana kekangan waktu minggu ini kerana menguruskan urusan perkahwinan adik DN. InsyaAllah bila selesai majlisnya, lapang sikit masa DN. Iye ke? Heeee....

Untuk itu, berikut adalah 5 pengomen tegar bagi bulan Mac 2016 :-
4. JMR

Tahniah semua dan terima kasih atas sokongan berterusan. InsyaAllah kita akan berjumpa lagi 3 bulan. Siapa pergi SBB 2016 nanti? InsyaAllah jika tiada halangan, kita jumpa di sana ye... :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. wah masuk listing saya. thanks DN. insyaAllah jumpa nanti

    ReplyDelete
  2. @Raihanah AhmadinsyaAllah, ada rezeki kita berpeluang jumpa raihanah

    ReplyDelete
  3. Tak sangka masuk list juga, sebab banyak blog tak sempat nak blogwalking, tapi blog DN wajib la kesini

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pengomen baru, Raihanah..

    ReplyDelete
  5. @Bro Framestone : apa yang peliknya list pengomen tegar kali ni bro ? hehe

    ReplyDelete
  6. @Ezad Skytech
    Agak la... sebab ada zuan, tapi dia kurang menyengat...

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang, tiada pengalah :-p

    ReplyDelete
  8. @Noriza Rahman Momma Vogue : Bro potong masa selekoh la tu...tahu2 bro da no. 1...tu yang pelik kot...hehe

    ReplyDelete
  9. @JMR : macam kenal je ayat tu bro JMR...kih3

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^