5 Pengomen Tegar April 2016

Assalamualaikum..

Selamat bercuti Hari Pekerja 1Mei kepada semua. Apa yang kalian lakukan cuti hujung minggu yang panjang ini? Apa sahaja yang kalian lakukan, moga sentiasa gembira, bahagia dan sentisa di bawah rahmat Allah. DN pula memilih untuk berkhemah di Sungai Chilling bersama rakan-rakan.
Walaupun sedang bercamping, tetap tidak menjadi penghalang untuk DN mengumumkan siapakah 5 Pengomen Tegar blog ini bagi bulan April 2016. Mereka adalah :-

4. JMR

Tahniah kepada semua. Terima kasih atas sokongan yang tidak berbelah bahagi dari anda semua. 2 bulan sahaja lagi sebelum sesi makan malam bersama DN. Harap sabar menanti... :)

*****************************

Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

32 Blue Komen:

  1. Ezad kembali....

    Erm sepupu kahwin... Tak leh nak dok rumah

    ReplyDelete
  2. Wah... bestnya dapat makan2 bersama Deq Noor...

    ReplyDelete
  3. alamak nama mamatisya tkde dlm senarai hehe...

    ReplyDelete
  4. cuti panjang dimanfaatkan untuk keluarga

    ReplyDelete
  5. Tahniah untuk yang tersenarai. ^____^

    ReplyDelete
  6. Anda di Sg Chiling masa itu, masa itu saya di Lata Medang

    ReplyDelete
  7. Semoga kita dapat jumpa sama ada di Chiling atau lata medang suatu masa nanti. Insyallah.

    ReplyDelete
  8. Belum pernah pergi Sg Chiling, banyak juga tempat di Malaysia saya belum tahu

    ReplyDelete
  9. tahniah pada yg tersenarai..eh JMR pon masuk list gk

    ReplyDelete
  10. wow ada sesi makan2 bersama DN ke
    awat x invite iols
    kut2 leh tumpang sekali hehe
    tahniah semua yg top2 komentor

    ReplyDelete
  11. dah kurang rajin nak komen komen haha

    ReplyDelete
  12. Banyaknya masa diorang ni sampai boleh jadi pengomen tegar..qiya da berbulan tak blogwalking..sekarang nak start jengah blog kawan-kawan plak..

    www.qiyasaad.com

    ReplyDelete
  13. Bulan Mei ni agak slow mengomen la, but hoefully ada masa lagi nak kejar Ezad, Bro dan JMR, mana tau boleh duduk semeja makan dengan DN lagi kan

    ReplyDelete
  14. @Qiya Saad tak banyak masa juga, tetapi kekadang memang wajib singgah di umah DN ni

    ReplyDelete
  15. @Uncle Zuankena rajinkan diri la uncle, nanti boleh kita bersua muka...hehe

    ReplyDelete
  16. @Noriza Rahman Momma Vogue kena kejar cepat cepat MV..masa dah suntuk ni hehee

    ReplyDelete
  17. @Qiya Saad masa masih sama, 24jam..cuba cara menguruskan masa tu hehehe

    ReplyDelete
  18. @Bro Framestone : saya akan kembali bila tiba masanya bro...kih3

    ReplyDelete
  19. @ieta Mat Sa'ad @ Kisah Cikgu ieta : siapa pula kali ni yang bertuah agaknya dapat makan malam dengan Deqnoor dan pengomen tegar yang lain...hehe

    ReplyDelete
  20. @mama tisya : takpe...boleh cuba untuk bulan Mei pula...hehe

    ReplyDelete
  21. @JMR : eh, bro kan pengomen tegar blog DN ni...mesti ada tersenarai namanya...hehe

    ReplyDelete
  22. @Uncle Zuan : aku nak update blog "malas"...tapi kalau komen...aku laju bro...HAHA

    ReplyDelete
  23. @Noriza Rahman Momma Vogue : Insya Allah...ada rezeki...boleh berkumpul lagi macam dulu...dinner dengan pengomen tegar blog DN...hehe

    ReplyDelete
  24. @Noriza Rahman Momma Vogue : tu la MV...sama la...tak sempat nak online sangat pun...tapi luangkan masa sikit la nak jenguk blog kawan2..hehe

    ReplyDelete
  25. @JMR : betul tu bro...semua orang ada masa 24 jam...tak kurang tak lebih...kena pandai urus masa je..

    P.S - eh, pandai pula den ni nak nasihat orang...HAHA

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^