Ice Bucket AEON Mall Shah Alam

Sejak adanya AEON Mall Shah Alam di Seksyen 13 ini, memang banyak pilihan makanan untuk kami warga kerja di Seksyen 13. Ternyata banyak kedai-kedai makanan dan minuman di dalam AEON Mall Shah Alam dan DN akui memang DN belum mencuba setiap kedai yang ada disini. Untuk kali ketiga DN ke AEON Mall Shah Alam ini, DN memilih untuk ke Ice Bucket.
Kredit : Explorasa
Lokasi Ice Bucket di AEON Mall Shah Alam ini adalah seperti berikut :-

Ice Bucket
S07, Second Floor,
AEON Mall Shah Alam,
No.1, Jalan Akuatik 13/64,
Seksyen 13, 40100
Shah Alam, Selangor.
Waktu Operasi : 10.00am - 10.00pm
Ice Fruit Bucket RM 29.90
 Terdapat 3 pilihan Ice Bucket disini iaitu Ice Chocolate Bucket, Ice Fruit Bucket dan Ice Strawberry Bucket. Untuk kali ini, DN mencuba Ice Fruit Bucket. Selain itu, terdapat juga pilihan aiskrim, minuman buah-buahan dan makanan lain disini.
Bucket Potatoes RM6.90
 Memandangkan niat di hati hanya ingin mencuba ice bucket, jadinya DN hanya memilih untuk makan Bucket Potatoes sahaja. Kebanyakan pilihan makanan dan minuman disini diletakkan di dalam bucket. Bucket potatoes ini didatangkan dengan 2 pilihan sos yang sedap. 
Ice bucket semestinya DN kongsi berempat, bukannya makan seorang. Cuba tengok saiz Ice Bucket tersebut dengan DN? Muka DN lebih kecil dari bekas itu tau. Kikiki.... Keseluruhannya memang puas hati apabila makan ketika cuaca panas dan untuk bersantai. Disebabkan tempat disini terhad, maka kebiasaannya perlu beratur untuk mengambil tempat dan apabila sudah selesai makan, cepat-cepatlah beredar kerana orang lain juga hendak makan disini.
*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

36 Blue Komen:

  1. bestnya. kalau muja boleh ke abis bucket tu... haha

    ReplyDelete
  2. Sedapnya ice cream tu..tengah demam plak ni..telan air liur jela kita kat sini..huhu..

    www.qiyasaad.com

    ReplyDelete
  3. Dh try mkn yg chocolate.. Nanti ingt nk try yg fruit plak... Mmg kena mkn rmi2 sbb beso... Fries tu nmpk menarik

    ReplyDelete
  4. Dh try mkn yg chocolate.. Nanti ingt nk try yg fruit plak... Mmg kena mkn rmi2 sbb beso... Fries tu nmpk menarik

    ReplyDelete
  5. Dh try mkn yg chocolate.. Nanti ingt nk try yg fruit plak... Mmg kena mkn rmi2 sbb beso... Fries tu nmpk menarik

    ReplyDelete
  6. besar giler bucket dia..tu kalo sorang, siap boleh gi shopping luh, then sambung makan balik kan

    ReplyDelete
  7. besar betul bucket dia. memang kena share lah camtu, mana boleh habis sorang

    ReplyDelete
  8. Teringin nak rasa, malangnya..... Tengah xsihat, macam nak demam je nie.

    ReplyDelete
  9. Kalau makan berempat ngamlah kami sekeluarga..pastinya anak-anak sangat suka

    ReplyDelete
  10. alamak..telan ailio je lah gini...sedap!!

    ReplyDelete
  11. @el kenyang ke el telan ailio je :-p

    ReplyDelete
  12. @Bro Framestone dah sihat boleh je pergi bro hehehe

    ReplyDelete
  13. @Noriza Rahman Momma Vogue kena bawa anak-anak pergi sana tu MV hehe

    ReplyDelete
  14. @jmr cuba la try kalo bole abis mmg kagum la

    ReplyDelete
  15. boleh habis ke makan Ice Fruit Bucket tu kalau seorang DN ? hehe

    ReplyDelete
  16. @muja : kalau tak habis membazir la pula kan...hehe

    ReplyDelete
  17. @JMR : haha...habis shopping...cair la semuanya bro...hehe

    ReplyDelete
  18. kena terjah juga ni nanti...nak rasa...hehe

    ReplyDelete
  19. @Bro Framestone : saya kalau macam nak demam je...lagi la sy makan macam ni bro...hehe

    ReplyDelete
  20. @JMR : cuba sebelum puasa pun boleh...hehe

    ReplyDelete
  21. @Raihanah Ahmad kalau ada jenis orang tu memang makan sorang pun habis untungla, tak payah nak share

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuh memanglah kan, lepas detox saya tak lalu dah minum byk2

      Delete
  22. @JMR rugi kalau telan air liur ja, ajak la sesapa teman pegi makan

    ReplyDelete
  23. DN jom belanja iols..sedap bebeno tu ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya kalau DN belanja ice bucket ni kan...hehe

      Delete
  24. Haihh...bulan puasa ni terliur pula tengok ice bucket ni DN pada waktu siang...haha

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum DN...wah bestnya....jom2 kita pi...:)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^