5 Pengomen Tegar Mei 2016

Assalamualaikum...

Apa khabar semua? Dah bersedia untuk menempuhi bulan Ramadhan kali ini? Alhamdulillah, kita dapat bertemu lagi bulan Ramadhan tidak berapa lama lagi. Moga kita terus terpelihara dari melakukan perkara-perkara yang membatalkan puasa dan seterusnya menjadi dosa.

Pertamanya, DN ingin memohon maaf kerana lewat mengumumkan siapakah 5 pengomen tegar bagi bulan Mei 2016 yang lalu. Kekangan kerja yang padat menyebabkan DN tidak mampu untuk memberikan sedikit waktu disini. Maaf diatas khilaf DN yang tidak disengajakan ini. Meeting DN memang penuh sehingga semalam. Alhamdulillah, ada rezeki keluarga Samudra kerana dapat projek di Melaka pula. InsyaAllah, DN akan terus menjadikan pasukan kita tetap yang terbaik. :)
Dengan ini, DN ingin mengumumkan siapakah 5 pengomen tegar bagi bulan Mei 2016. Mereka adalah :-

2. JMR

Tahniah kepada semua yang sering meninggalkan jejak disini tanpa jemu. Kalian memang terbaik! Sekejap sahaja masa berlalu kan. Bulan Jun merupakan bulan terakhir sebelum makan malam bersama DN. DN memang teruja tiap kali dapat makan malam dengan kalian semua. InsyaAllah kali ini memandangkan selepas bulan puasa, kita makan-makan raya lah nampaknya. Heee...

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

13 Blue Komen:

  1. selamat berpuasa deqnoor...wah 1st time rs nama mamatisya dlm senarai hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Bukan selalu bro ke pengomen tegar blog deqnoor ni...hehe

      Delete
  3. Bulan terakhir ni...kena usaha lebih...hehe

    P.S - Salam Ramadhan...selamat berpuasa ye Deqnoor... :D

    ReplyDelete
  4. eh nama kita naik even bukan top 5 haha
    tahniah semua..tgu pasni iols kejo kome ye hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni da boleh masuk top 5...mana tahu kan...hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Yey...lepas raya dapat berkumpul dengan pengomen tegar blog DN lagi...hehe

      Delete
  6. Ezad selalu top punya setiap bulan pun, HEBAT!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak juga kak...ada kala juga saya tertinggal FLIGHT...hehe

      Delete
  7. Bulan ini, macam ada kebarangkalian tersingkir je nie

    ReplyDelete
  8. owh bulan ni ada plak nama JMR..hehe

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^