5 Pengomen Tegar Jun 2016

Assalamualaikum.... 
Selamat berpuasa sahabat semua. Maaf sangat-sangat, bulan puasa tahun ini terlalu banyak dugaan dan ujian buat DN. Walaubagaimanapun, DN cuba hadapinya dengan tenang. Alhamdulillah, Ramadhan semakin hampir ke penghujungnya. Moga Allah izinkan untuk bertemu dengan Ramadhan akan datang.

Macam mana dengan wajah baru blog DN ini? Ok tak? Heee.... Ujian juga untuk blog ini mengubah dirinya. Alhamdulillah, selepas beberapa kali percubaan akhirnya berjaya juga. Moga kalian semua dapat sesuaikan diri dengan wajah baru ini. 

Hari ini merupakan hari yang perlu DN umumkan siapakah 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan Jun 2016. Dengan ini, berakhir sudah cabaran 6 bulan Januari - Jun 2016 untuk menerima jemputan makan malam bersama pemilik blog www.deqnoor.com ini. Sebelum DN umumkan siapakah 5 pengomen tegar yang bertuah itu, izinkan DN menyenaraikan 5 pengomen tegar Jun 2016. Mereka adalah :-

4. Raihanah Ahmad
5. El

Tahniah dan terima kasih kepada semua kerana tidak jemu untuk meninggalkan jejak di blog ini walaupun DN tiada kelapangan untuk menulis di sini. Korang memang terbaik. Insyallah DN akan cuba luangkan lebih masa dengan blog ini di masa akan datang. Bila tu? Hmmm.... Sabar ye. Heee...

Siapa 5 orang yang bertuah untuk makan malam bersama DN nanti? Sabar ye... DN akan umumkan dalam masa terdekat. Tapi yang pasti lepas raya ye. Heee....
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

15 Blue Komen:

  1. alamak..macam mana boleh tak termasuk dalam list ni..mohon DN selalu update bulan ni plss

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.... salam takziah untuk mak mertua. lepas ni DN rajin update ye... ;)

      Delete
    2. Terima kasih DN..nampak agak rajin update bulan ni ye.:-p

      Delete
  2. Macam makin terkeluar je dari senarai nie....

    ReplyDelete
  3. nama uncle zuan pun dah makin terkeluar dari senarai saingan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makin terkeluar? Bukan ke dah lama terkeluar...

      Delete
    2. samalah kita uncle Zuan..bulan ni cuba lagi

      Delete
  4. alhamdulillah masih dalam senarai. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi tinggalkan jejak disini.. <3

      Delete
  5. lama tak singgah sini.. dah tak jadi pengomen tegar dah. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... takpe. utamakan yg lebih utama.. <3

      Delete
  6. kihkihkihhh
    ada gak nama iols
    tkasih
    esok sy dtg lagi ye haha

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^