5 Pengomen Tegar Julai 2016

Assalamualaikum,
Maaf atas kelewatan post entry kali ini. Baru balik dari meeting di Ayer Keroh, Melaka dan Kota Tinggi, Johor. Jadinya, harini lah DN dapat kongsikan siapakah 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan Julai 2016.
Mereka adalah :-
1. JMR

Tahniah semua... Kalian layak untuk terpilih antara 5 pengomen bertuah bagi sesi makan malam bersama DN bulan Januari 2017 nanti. Untuk pengomen Jan - Jun 2016 pun DN belum buat lagi. Bagi laluan kepada mereka untuk habiskan jemputan open house raya dahulu. Raya kan sebulan. Heee.... Insyaallah dalam masa terdekat DN akan umumkan siapakan mereka yang bertuah untuk makan malam dengan DN tidak lama lagi.

Terima kasih kerana terus meninggalkan jejak di sini. InsyaAllah DN akan berkunjung ke blog kalian juga nanti. ^_^


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

43 Blue Komen:

  1. Macam pelik je. Rasanya tempoh hari si JMR xde langsung kot nama dalam list. Tertiba ada dekat atas sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan nak pelik sangat bro..gua beli autokomen..robot je komen sumer tu haha

      Delete
    2. Saya lagi pelik bro...nama sy takde pula bulan Julai ni...haha

      Delete
    3. Haha...patut la no. 1 ye bro JMR...autocomment rupanya...kih3...sy punya autocomment salah setting bulan Julai hari tu...langsung tak tersenarai nama...hahaha

      Delete
  2. saya rindu DN, tu pasal saya komen banyak2..

    hew hew hew

    ReplyDelete
  3. wah tersenari bln julai..JMR & BRo mmg slalu dlm carta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh? Ada je beberapa kali x tersenarai

      Delete
    2. bulan lepas takde dlm senarai pun hehe

      Delete
    3. Nama Bro dan JMR selalu je ada dalam senarai...jarang kalau takde tu...hehe

      Delete
    4. Ezad, tak gak..selalu gak jmr tercicir

      Delete
  4. nama uncle zuan dah makin pupus haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...tu no komen la zuan...tak dapat nak tolong...haha

      Delete
  5. Replies
    1. Tu la...boleh tak tersenarai pula nama untuk bulan Julai...bulan Ogos kasi gegar balik la nampaknya...hehe

      Delete
  6. JMR dan bro framestone memang meletop....tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meletup time hujung bulan kot, terutama si JMR

      Delete
    2. mana ada hujung bulan..hujung hari..

      Delete
    3. Terima kasih Khairuddin Lim :-)

      Delete
    4. Hebat sungguh kome dua orang mengomen blog DN ya

      Delete
    5. Bro dan JMR memang antara pengomen tegar blog DN sejak.........

      (Bro dan JMR sila sambung ayat di atas...hehe)

      Delete
  7. harap-harap ada rezeki makan malam bersama DN....

    ReplyDelete
  8. Ezad mana? Ezad mana? Tak de la pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Ezad sambung raya sampai krismas bro

      Delete
    3. Haha...sy lupa hari bro...tu yang terlepas nak komen masa last day hari tu...haha

      Delete
  9. julai sibuk sikit, tak main tenet. sibuk jaga anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk raya gak bulan julai kan hehe

      Delete
    2. itulah dia, maka terkeluar. hahah takpelah, rezeki orang lain juga

      Delete
    3. Bagi chance kejap la kat org lain kan...nanti bulan seterusnya rebut balik takhta...hehe

      Delete
  10. Ketinggalan jauh ke belakang bulan julai..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak..boleh cuba lagi di bulan ogos kan hehe

      Delete
    2. Sama la kita...mmg jauh kena tinggal sampai tak naik nama...adehh...hehe

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^