Jemputan Makan Malam Pengomen Tegar Sesi 1 2016

Assalamualaikum.

Apa khabar kawan-kawan semua? Rindu ke DN sudah lama tidak menulis disini? Heee... Memang DN respect betul korang-korang yang boleh konsisten menulis tanpa jemu. DN baru je nak buka blog, dah tutup balik. Heee....

Tetapi kali ini DN menulis disini disebabkan DN ingin membuat pengumuman penting. Semestinya DN ingin mengumumkan siapakah 5 pengomen tegar blog ini dari bulan Januari 2016 sehingga Jun 2016 yang akan mendapat jemputan makan malam bersama DN. Mereka adalah :-
Selain daripada makan malam, sedikit cenderahati dan wang tunai DN sediakan untuk mereka. Tetapi yang paling best mestilah dapat bergambar dengan cik empunya blog yang comel ini. Iyeke comel? Kih3! :p

Tahniah dan terima kasih tidak terhingga DN ucapkan kerana tidak jemu meninggalkan jejak disini. Moga ikatan persahabatan dan ukhuwah yang terbina terus kukuh dan berkekalan. Jumpa sabtu ini korang! <3 p="">
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

24 Blue Komen:

  1. Akaka pun dh lama x singgah sini..ntah bila dpt komen secara pukal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada masa boleh datang sini komen berjemaah SA..hehe

      Delete
    2. Jemput komen secara pukal kat sini SA...baru meriah...hehe

      Delete
    3. Mana tahu boleh jumpa muka baru ke next dinner kan bro JMR...hehe

      Delete
  2. tahniah utk smua pemenang yg dpt mkn bersama deqnor

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah juga utk semua pemenang.

      Delete
    2. Semua memang pengomen tegar blog DN ni...hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih...jom la selalu komen2 kat sini...mana tahu lepas ni berpeluang join sekali dinner bersama pengomen tegar yang lain...hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Baru makin ramai yang datang singgah dan komen nanti...hehe

      Delete
  5. bestnya dapat dinner ngn DN..tazzabar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...bukan "selalu" dapat jumpa kan bro...hehe

      Delete
  6. thanks sebab invite DN, maaf tak dapat hadir kali ni. enjoy ya

    ReplyDelete
  7. Macam ada muka yang sama je dalam list tue?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebanyakan masih muka sama lagi bro...hehe

      Delete
  8. wahh untunglahhhh dpt mkn mlm ngan DN

    ReplyDelete
  9. best tak makan hari tu? bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah best makan.. dah upload dekat blog dah.

      Delete
  10. Alhamdulillah.... Kenyang sudah, eh lapar balik dah....

    ReplyDelete
  11. tahniah buat 5 pengomen tegar deqnoor. tempat makan best tu.

    ReplyDelete
  12. ok... dah masuk blog DN dalam bloglist.. pasni nak jugak merasa macam jamar, bro, ezzad rasa hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa, apa lagi Dkna...hujung bulan jangan lupa terjah blog DN...6 bulan berturut masuk dalam list...dapatlah rasa macam kami...dinner bersama DN....hehe

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^