5 Pengomen Tegar Ogos 2016

Assalamualaikum...

Sekejap sahaja sudah masuk bulan September. Rasanya banyak lagi urusan belum selesai tahun ini. Kalian pula bagaimana? Semoga segala urusan dipermudahkan dan diizinkan Allah hendaknya.

Bila masuk sahaja bulan baru mesti tak sabar nak tengok nama siapa yang naik kan. Iye ke korang tak sabar? Ke DN sahaja yang rasa macam tu? Hahahaha.... :p Perasan betul DN ni kan. Oklah, DN terus umumkan siapa 5 nama bertuah itu ye.
Mereka adalah :-
2. JMR

Thanks korang dan semua yang sudi singgah serta meninggalkan jejak disini. Walaupun masa DN terhad tetapi sokongan dan semangat korang buat DN tetap mahu terus menulis disini. Teruskan semangat korang itu ye. Tanpa kalian, siapalah DN.

Salam sayang ~ deqnoor ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

26 Blue Komen:

  1. wah...rajin betul diorang ni...tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dorang memang rajin.... rajin semacam he...23x

      Delete
  2. tahniah utk pengomen utk bulan Aug. macam nak jadi top 5 jugal lah...heeee

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Terima kasih...setiap bulan pasti akan singgah blog DN ni...dah terbiasa dari dulu... hehe :D

      Delete
  4. alahhhhh jatuh no. 6 plak
    tahniah semua
    haiii tiap bulan ada makan dinner ye uols haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setiap bulan...overall 6 bulan sekali...so, setahun ada 2 kali la dinner bersama pengomen tegar...hehe

      Delete
    2. Biasa la jatuh diselekoh terakhir... dah biasa dah.

      Delete
  5. teringin gak nak jadi pengomen tegar..nak memakan ngan blogger suweet ni..ehee..tapi jauh la plak kalau dapat..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yang itu, boleh diuruskan... Jangan risau, boleh set sewaktu turun KL.

      Delete
    2. jgn risau bro..DN sediakan transport..

      Delete
  6. Fuhh....!!! Hujung2 dah tue.... Petanda apakah ini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. petandanya...bro lupa tarikh la tu...hehe :P

      Delete
    2. faktor usia.. macam tak biasa he...23x

      Delete
  7. tak larat nak kejar Ezad..kt perth pun sempat lagi tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA...sebelum pergi Perth la tu bro...masa tu kat KLIA2...tengah tunggu flight...sempat la komen2 mana yang patut...hehe

      Delete
    2. Fuh, dasyat komitment si ezad nie.. tak larat nak kejar dah

      Delete
  8. Rajin smuanya, nak jadi rajin korang la komen kat sini plak.

    ReplyDelete
  9. kurang nak komen...sy suka silent readers lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih meriah kalau dpt drop komen seperti ini..hehe

      Delete
    2. JMR : boleh berborak panjang kan bro...kih3

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^