5 Pengomen Tegar September 2016

Assalamualaikum...

Cepatnya rasa bulan September berlalu pergi. Target untuk menyiapkan beberapa kerja bagi bulan September masih belum siap. Kecewa juga sebenarnya tetapi perancangan Allah lebih baik. Apabila rakan sekerja diuji Allah dengan kemalangan jalan raya, kerja DN menjadi lebih banyak dari kebiasaan. Maafkan DN andai tidak mampu untuk memuaskan hati semua orang. DN hanya insan biasa yang melakukan kerja semampu DN. Doakan kerja-kerja DN bulan lepas dan bulan ini dapat disiapkan dengan jayanya.

Bukan itu sahaja, laptop DN juga tidak memberikan kerjasama hampir sepanjang bulan lepas. Autocad langsung tidak boleh buka. Memang stress dibuatnya. Hari ini baru DN dapat menggunakannya semaksimum mungkin. Alhamdulillah, moga laptop tidak memberikan sebarang masalah bulan ini. Sekarang ini pun DN di ofis. Ambil kesempatan untuk menulis disini seketika sebelum pulang. Maklum lah, sudah 1 Oktober 2016 kan. Jadinya, DN kena umumkan siapakah 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan September 2016.
Mereka adalah :-
3. JMR

Terima kasih kepada semua yang sudi meninggalkan jejak disini. DN pun tidak mampu untuk serajin kalian semua. Sebab itu DN hargai sangat-sangat kerajinan kalian yang tidak pernah jemu meninggalkan jejak disini. Jangan give up tau korang walaupun entry DN beberapa ketul sahaja setiap bulan. Kikiki... Bulan Januari 2017 nanti kita jumpa semula kepada mereka yang bertuah. InsyaAllah.
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

29 Blue Komen:

  1. kena prepare angkat laptop baru tue. Petanda dah adda tue?

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tersenarai lagi. thanks DN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena rajin autocomment di blog DN ni, kalau tak memang peluang nak bermesra lagi dengan DN tu terlepas..hehe

      Delete
    2. Saya setiap hujung bulan memang dah set autocomment kat blog deqnoor ni...oppsss...hehe

      Delete
    3. Hehe...ada autocomment dan autoreply...senang...hehe

      Delete
  3. alamak semakin kebawah ni aaacaaanerr..
    oklah oklah..congrat semua..mujur x tercampak kuar hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. go go go el :) jom sertai giveaway saya

      Delete
    2. Bro...turunlah...bagi kami naik pula...haha

      Delete
    3. Hahahah boleh je, dah turun dah tue.. G la kejar

      Delete
    4. Ok bro...nak kejar la ni...harap sempat la...hehe

      Delete
  4. semoga Oktober memberi kerjasama baik kpd DN..

    ReplyDelete
  5. wah wah wah.. tahniah utk mereka..

    ReplyDelete
  6. lama DN tak posting. salam pagi

    ReplyDelete
  7. Sipi2 tersenarai...heee. semoga dipermudahkan urusan kat opis tu yer.

    ReplyDelete
  8. dah tak terkejar dah main komen komen ni haha

    ReplyDelete
  9. dah nak masuk November ni DN..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan Oktober dah nak berlalu pergi ni...

      Delete
  10. Xtersenarai langsung yg bln Sept hehe.. Kena cuba lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba untuk bulan November pula nanti...hehe

      Delete
  11. sy dah tiada dah.... dah pencen:D

    ni singgah pon kejap je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama dah tak berlawan2 komen kat sini...hehe

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^