Kasut Kesihatan MEDSHOE Cantik dan Selesa

Assalamualaikum...

Disini DN ingin berkongsi satu produk kasut kesihatan yang sangat cantik dan selesa. Masih setahun jagung di dalam pasaran Malaysia tetapi mula mendapat tempat di hati rakyat Malaysia. Strategi pemasaran online menjadi pilihan kerana mengikuti perkembangan industri pemasaran terkini di negara kita.

MEDSHOE merupakan kasut kesihatan berkualiti tinggi keluaran 100% bumiputera no.1 di Malaysia. Pengalaman lebih 6 tahun dalam industri kasut kesihatan mencetuskan ilham buat pemilik untuk menghasilkan kasut kesihatan sendiri. Selain itu, disebabkan pemilik sendiri mempunyai masalah kesihatan tulang belakang menyebabkan beliau nekad untuk menghasilkan kasut kesihatan yang selesa keluarannya sendiri dan seterusnya dinikmati oleh seluruh lapisan masyarakat Malaysia.
Mengapa setiap orang perlu memiliki kasut kesihatan MEDSHOE?
  • Insole (pelapik dalam) mempunyai arch support untuk sokongan lengkuk tapak kaki. Selain itu, terdapat lapisan PORON yang merupakan kusyen pelapik untuk menyerap tekanan.
  • Midsole diperbuat dari kusyen yang ringan bagi keselesaan kaki.
  • Tapak kasut diperbuat daripada 100% getah asli bagi mencegah licin, fleksible dan tahan lasak.
  • Material lapisan luar diperbuat daripada microfibre yang berkualiti tinggi, kalis air, tahan lasak dan mudah dibersihkan.
  • Potongan bahagian depan tapak kasut lebar untuk keselesaan jari kaki.

Kasut kesihatan untuk jururawat merupakan produk sulung MEDSHOE. Disebabkan permintaan yang tinggi untuk menghasilkan kasut kesihatan bagi kegunaan harian, maka terhasillah beberapa rekabentuk kasut yang cantik, selesa dan menarik seperti gambar-gambar di bawah ini.
 Dari kiri :-
Eameerah ComfortLady (Wow Nude) 
Eameerah ComfortLady (Sexy Red)
Eameerah ComfortLady(Navy Blue)
Eameerah ComfortLady (Lovely Pink)
 Dari atas :-
Helwah KalerFlexyLady (Bronze Brown)
Helwah KalerFlexyLady (Robotic Blue)
Helwah KalerFlexyLady (Rich Gold)
Dari atas :-
Eameerah SE ComfortLady (Bronze Brown)
Eameerah SE ComfortLady (Navy Blue)
Eameerah SE ComfortLady (Rich Gold)
Dari atas kiri :-
Eameerah KalerComfortLady (Wow Nude)
Eameerah KalerComfortLady (Navy Blue)
Eameerah KalerComfortLady (Creamy Yellow)
Dari atas kanan :-
Eameerah KalerComfortLady (Gorgeous Black)
Eameerah KalerComfortLady (Rusty Orange)
Eameerah KalerComfortLady (Mocha Brown)
Dari atas kiri :-
Erroufahy RibbonComfortLady (Wow Nude)
Erroufahy RibbonComfortLady (Creamy Yellow)
Erroufahy RibbonComfortLady (Navy Blue)
Dari atas kanan :-
Erroufahy RibbonComfortLady (Mocha Brown)
Erroufahy RibbonComfortLady (Rusty Orange)
Erroufahy RibbonComfortLady (Gorgeous Black)
Itulah rekabentuk kasut kesihatan MEDSHOE yang sudah masuk ke dalam pasaran Malaysia. Akan datang dijangka akan banyak lagi rekabentuk lain seperti kasut kesihatan lelaki, rekabentuk open toesquare toe, kasut sekolah, kasut sukan dan banyak lagi.

Terima kasih kerana menyokong kasut kesihatan MEDSHOE. Untuk membeli kasut ini secara online boleh ke :-
Facebook Page : Medshoe Malaysia
Instagram : Medshoe Malaysia
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

47 Blue Komen:

  1. Kenapa gambar last tue, comel sangat... Lagi satu, untuk lelaki xde ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok juga kalau ada untuk lelaki kan

      Delete
    2. nak angkat tangan setujulah bro...heee

      Delete
    3. Setuju apa ek Saudara Denaihati? pasal kecomelan gambar last itu ke?

      Delete
    4. jenuh nak buat muka comel tau... :p

      kasut lelaki akan masuk tak lama lagi.. :)

      Delete
    5. Laaa...deqnoor ke gambar last tu...ingatkan siapa la...sekali scroll tak perasan...hehe

      Delete
    6. Amboi Ezad... buat2 tak cam la pulak

      Delete
    7. Terima Kasih Deq Noor.

      Best juga pakai MedShoe yang lelaki punya

      Delete
  2. saya biasa juga pakai yang satu lagi brand from uk tu, medshoe juga, ke nama apa tah. saya ingatkan brand yang sama. design ni nampak lawa juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada banyak brand kasut kesihatan di Malaysia... :)

      Delete
  3. Tengok tapaknya memang nampak baik, guna getah asli pulak, tak licin. tebal tu tahan lama kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tebal dan tahan lama tu sangat menarik perhatian wanita terutamanya macam saya..hehe

      Delete
    2. memang selesa & tak licin. tengah uji sendiri berapa lama kasut ini boleh bertahan... :)

      Delete
  4. ntah bila nak dpt kasut medshoe ni
    comel2 je kasut depa kan
    ermmm deqnoor belikan tuk k.el je lah ye ok thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik2 kan, memang mesti beli kalau ada bajet

      Delete
    2. Boleh order dengan DN terus kalau berkenan Puan Raihanah

      Delete
    3. heee... ada rezeki lebih boleh dikongsi dgn rakan2 lain.. :)

      Delete
    4. Dengar cerita, Top komentor tahun ini, bakal dapat sepasang.

      Delete
    5. Amboih bro, kalau dapat sepasang best juga tuh. Tapi bagi yabg juara je lah.

      Hehe

      Delete
  5. Replies
    1. yup... kasut lelaki sampai nanti beli tau.. :D

      Delete
  6. kasut utk lelaki ada tak? material mcm crocs tu ke mcm mana ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada JMR.. minggu ini sampai. material xsama dgn croc. material microfibre, mmg lembut. tapak 100% getah.

      Delete
    2. 100% getah eh? mcm menarik tu kalau tanpa campuran sintetik lain

      Delete
    3. Diamacam scholl tak DN, comfort je pakai even berjalan jauh?

      Delete
  7. tengok kat fb DN nampak cam dah ada kasut lelaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah minggu ini sampai.. :)

      Delete
    2. Yup, sudah ada. Dan selesa menggunakannya

      Delete
    3. Memang bagus la tuh kalau bro dah beli.

      Delete
  8. hari tu ada jumpa kasut ni kat karvial di sekolah anak. memang selesa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada nak jemput Medshoe buka booth di mana2 boleh beritahu DN... :)

      Delete
  9. Baguslah ada kasut medshoe ni, sesuai sangat untuk mereka yang nak bergaya bertumit tinggi tapi tak boleh nak sarung heel

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sesuai untuk semua lapisan umur... :)

      Delete
  10. Kalau ada kasut ni untuk lelaki bagus juga ni DN.. :D

    ReplyDelete
  11. So, mcam mana dengan perbincangan kita..?

    ReplyDelete
  12. syok nye kalau dapat beli sepasang >_<

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum DN...cantik2 juga kasut ni...nampak selesa jer...;)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^