5 Pengomen Tegar Oktober 2016

Assalamualaikum...

Selamat bekerja. Selamat memasuki bulan November 2016. Selamat menempuh bulan ini dengan serba-serbi naik. Bukan sahaja minyak petrol, minyak masak pun naik harga. Bertabahlah buat semua ye. Berdoalah supaya Allah berikan kesihatan yang baik untuk kita terus mencari rezeki di dunia ini.

DN juga ingin berkongsi rezeki dengan mereka yang rajin meninggalkan jejak disini. Tetapi bukanlah bulan ini. InsyaAllah bulan Januari 2017 nanti. Mudah sahaja untuk melayakkan diri. Jadilah 5 pengomen tegar blog ini dari bulan Julai 2016 sehingga Disember 2016. DN akan umumkan mereka yang bertuah untuk makan malam bersama DN nanti.
Jadi, siapakah 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan Oktober 2016? Mereka adalah seperti berikut :-
4. JMR

Tahniah kepada mereka dan semua yang sudi meninggalkan jejak disini. Kalian semua memang terbaik. Untungnya rasa dapat sahabat-sahabat yang sangat supportive ini. Walaupun boleh dikira dengan jari entry DN bulan ini, ada sahaja komen kalian yang buat DN tersenyum. Terima kasih semua. <3 p="">

Minggu ini DN agak lapang. Boleh DN update beberapa entry minggu ini. DN cuba sehabis baik ye. Minggu depan onwards DN sudah mula merayau menjalankan tanggungjawab yang diamanahkan. Moga dipermudahkan segala urusan DN dan kalian semua. Amin. Jumpa lagi nanti!

Salam sayang, DN~
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

51 Blue Komen:

  1. Yang penting kita bantu membantu antara satu sama lain.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Perkara rutin setiap bulan...jadi pengomen tegar blog DN ni...hehe

      Delete
    2. dah 2 tahun aku jadi pengomen tegar di sini jad

      Delete
    3. Sama la bro...lebih kurang juga la...kita memang jadi penunggu kat blog DN ni bro...hehe

      Delete
    4. haha penunggu sgt..nak nak malam ni kan bro? :-p

      Delete
    5. malam ni pun jadi PENUNGGU juga kat blog DN ni...HAHA :P

      Delete
  3. mcm lama tk tersenarai...kalini tersenarai hehe..nama bro sentiasa di atas..tahniah smua

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada atas sangat pun, bro macam minyak. Ada masa naik, ada masa turun.

      Delete
    2. Mulai 1 FEB 2017 minyak naik...bro bila lagi nak naik ni...HAHA

      Delete
  4. Oh lapang ek? So bila masa kita boleh discuss?

    ReplyDelete
  5. alamakkkkkkkkkkkkkkkkk
    sipi je nak tercampak dah tu..
    ni x leh jadi ni..ok 1 entry iols komen 20 ok hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK...sila komen banyak2 ye lepas ni...hehe :D

      Delete
    2. amboi EL komen sampai 20 tu..rajin lak skang ni y..

      Delete
    3. 1 entri 20 komen...yang pengomen tegar ni pun surrender kot...hehe

      Delete
  6. tahniah pada semua..kipidap..#bagicaniolslakjaditop5 hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...harap bulan November ni ada nama baru jadi pengomen tegar blog DN...hehe :D

      Delete
  7. jangan lupa datang blog petai iols ye semua..jemput jemput haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru lepas singgah kejap blog EL...hehe :D

      Delete
  8. ntah bila nak dpt top 5 ni
    harap2 bulan ni cerah lah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak macam ada peluang cerah ni...#kipidap #dongibap

      Delete
    2. dah nak masuk bulan baru ni...kipidap...haha

      Delete
  9. mujur xde jemputan dinner tuk top5 tu
    kalau tak nangis bucu katil lah iols hahaha
    kipidap el kuikuikuitat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak dapat jemputan dinner kena jadi pengomen tegar 6 bulan berturut-turut...hehe

      Delete
    2. betul tu EL..nasib baik tak de jemputan..eh memang takde jemputanlahh...6 bulan skali..kena istiqamah

      Delete
    3. tu la kan bro JMR...kena konsisten komen kat sini..hehe

      Delete
  10. Allahuakbar.. lama tak singgah sini >_<

    masih org yg sama je ke ?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat ni masih orang yang sama...tu la...takde muka baru ke...oppss..hehe

      Delete
    2. harap2 bulan ni ada muka baru kan

      Delete
    3. bulan 12 mungkin tak sama lagi. uncle zuan buat comeback

      Delete
    4. harap sangat ada muka baru lepas ni...hehe

      Delete
  11. tahniah semua yg jadi pengomen ngetop.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan DH punya komentar pun boleh tahan ramai

      Delete
  12. tahniah pemenang , nampak cam org sama jer . Penyokong kuat niee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sebab kami sayangkan DN :-p

      Delete
    2. dah beberapa tahun jadi pengomen tegar blog DN...rutin tiap bulan komen kat sini...hehe...kan bro JMR ? haha :P

      Delete
    3. aku nak buat rutin hari2..tapi apakan daya, DN update pun sebulan sekali haha

      Delete
    4. Kan...Bagi can la dekat orang lain.. Betul x yana?

      Delete
    5. semua gila gla punya komentar. nak kena buat comeback ni

      Delete
    6. Hujung bulan je teringat blog DN ni...acaner tu...kena komen la..haha

      Delete
  13. Mesti hari ini, ramai orang yang datang komen blog Deq Noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kita tengok bulan 12 macam mana

      Delete
    2. hari ni pun ramai yang datang bro...haha

      Delete
  14. jeng jeng jeng.! uncle zuan is coming back

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^