5 Pengomen Tegar November 2016

Assalamualaikum... Hi! Hello... Heee...

DN rasa happy sangat hari ini. Tak tahu kenapa. Tapi dalam masa yang sama ada juga perasaan nerves itu datang tiba-tiba. Dah masuk bulan Disember. Hujung tahun yang dinanti dengan penuh debaran. Moga Allah mudahkan segala perancangan dan diizinkanNya. InsyaAllah... 

DN tak rasa nak cerita apa yang DN tunggu-tunggu bulan ini. Apa yang DN nak kongsikan semestinya tentang pengomen setia blog ini yang tidak jemu-jemu mengomen. Memang DN hargai sangat kesetiaan kalian semua. Siap ada yang ingin jadi penulis jemputan supaya tidak sunyi blog DN ini. Heee... Terima kasih kepada yang meng'offer'kan diri. Mana tahu DN berubah fikiran nanti DN beritahu ye.
Tetapi untuk entry kali ini izinkan DN kongsikan siapakah 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan November 2016. Mereka adalah :-
3. JMR

Tahniah buat top 5 pengomen tegar blog ini dan semua yang meninggalkan jejak disini. Kalian memang terbaik. Tinggal sebulan sahaja lagi cabaran Makan Malam Bersama Deq Noor. Korang dah sedia belum? Heee... DN tak sabar nak jumpa korang tau. Setahun 2x je dapat gather macam ni. Ok lah tu daripada tak ada kan. Kikiki....

Oklah korang. Bagi DN masa sebulan untuk plan ye. Terima kasih sekali lagi. Jangan jemu datang ke sini lagi. <3 br="">

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

37 Blue Komen:

  1. Kah kah.. Pertanda apakah ini? Macam tunggu masa nak tersingkir je nie

    ReplyDelete
  2. laa..masuk dalam carta gak rupanya..sapalah yg tolong komenkan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aihh...sendiri komen tak ingat ke bro...hehe :D

      Delete
  3. ala, tak masuk list pulak kali ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba untuk bulan Disember pula nanti...hehe :D

      Delete
  4. tahniah utk semua...dlm senarai ..sipi2 ngan BRO

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sipi2 sangat dengan bro tu...hehe

      Delete
  5. bila lah nak dpt no. 1 ni haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaha
    depa tu byok masa ye nak komen haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu hari satu komen..2 minit je.. cukup 30 komen konfem dlm list..hehe

      Delete
    2. Tak la.. depa nie suka spend masa pada hari terakhir pada hujung bulan.

      Delete
    3. bila semua dah tak komen hahahaha

      Delete
    4. komen bila tiba di selekoh terakhir memang best...HAHA

      Delete
  6. oklah xdak rejeki top 5
    next time iols pulun hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaga jaga uncle zuan is coming back

      Delete
    2. Uncle Zuan is back...kena hati-hati ni...HAHA

      Delete
    3. bro JMR...dah ada pesaing baru ni...hehe

      Delete
  7. tahniah semua
    bln ni duk dendiam tepi tepi tau haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yang dah menang tu dok diam2. uncle zuan nak rampas takhta

      Delete
    2. memang sampai hujung bulan duduk diam2 ni EL...hehe

      Delete
    3. Fuhh...ada yang nak merampas takhta balik ni...HAHA

      Delete
  8. Ok Disember akan jadi nombor satu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay kita tengok siapa yang #1 hahahaha

      Delete
    2. kita tengok siapa yang kena..hehe

      Delete
  9. nama tak ada langsung. tak boleh jadi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau lama sangat HIBERNATE dari komen banyak2 ni zuan...hehe

      Delete
  10. assalamualaikum deq noor...bestnya kalau datang ke sini...deq noor sentiasa menghargai pengomen tegar yg selalu ke sin...lepas ni azam tahun baru nak nama mama tersenarai dlm carta deq noor la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni boleh join komen kat blog Deqnoor ni tiap2 bulan la mama...hehe :D

      Delete
    2. betul tu Ezad...nak join sekali la...lama tak terjah ke sini n ke blog ezad...:)

      Delete
  11. Deq noor pakai blogspot ke wordpress

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum DN...apa2 pun tahniah pd pengomen tegar di blog DN ni...:)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^