5 Pengomen Tegar Disember 2016

Assalamualaikum...
Maaf atas kelewatan membuat pengumuman siapakah 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan Disember 2016. Bulan terakhir untuk DN umumkan siapakah yang akan terpilih untuk makan malam bersama DN tidak lama lagi. Izinkan DN untuk siapkan kedai DN dahulu dan DN akan uruskan makan malam bersama pengomen tegar selepas ini ya.

Sebelum itu, DN ingin mengumumkan siapakah 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan Disember 2016. Mereka adalah :-
4. JMR

Tahniah dan terima kasih kepada semua yang terus menyokong DN selama ini. 7 tahun DN sudah menulis disini. Doakan DN masih boleh membahagikan masa untuk menulis disini walaupun kedai DN sudah beroperasi sepenuhnya tidak lama lagi. Doakan juga semoga kedai yang DN usahakan ini sukses dan seterusnya dapat memberi manfaat kepada orang lain.

Nanti DN umumkan siapakah yang akan terpilih untuk makan malam bersama DN. Sabar ye.... Jumpa lagi nanti.. :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

30 Blue Komen:

  1. Nampaknya, Uncle zuan dah kembali dan Bro Framestone hampir tersingkir di selekoh terakhir hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terkejut juga Uncle Zuan muncul kembali ni bro...eh, bro pun sikit lagi nak kena tinggal tu...hehe

      Delete
    2. Uncle Zuan dah rindu nak melepak dengan DN kot. Opsss!

      Delete
    3. Tak la, dia rindu nak kena bahan kaw kaw dengan kami semua.

      Delete
    4. HAHA...bro la suka sangat bahan Zuan...kah3

      Delete
    5. ha, kalau pakat bahan uncle memang meriah la

      Delete
    6. he he he .. sekali lalu je ni. jaga jaga bulan febuari

      Delete
  2. Rasa macam ni komen paling banyak dibuat sepanjang komen kat blog DN ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh ezad, kau memang selalu mengungguli carta top blog DN kan?

      Delete
    2. Takde la selalu...kadang2 tertinggal keretapi juga...hehe

      Delete
    3. Tertinggal keretapi pun tetap dalam kumpulan pengomen tegar juga ni

      Delete
    4. tahniah ezad...sentiasa di tempat pertama...;)

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih...hujung bulan kasi komen kaw2 la...tapi tu la...tiada siapa yang mengejar rapat pula...hehe

      Delete
    2. mama nak kejar la ezad nanti...:)

      Delete
  4. Dah lama tak menjengah ke sini. Rindu pulak nak meninggalkan jejak kasih sayang dengan DN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena setiap bulan datang menjengah...hehe

      Delete
    2. ezad mmg rajin jenjalan ni...:)

      Delete
  5. Replies
    1. Bulan seterusnya boleh cuba lagi kan...hehe :D

      Delete
    2. Kena cuba lagi bulan ni...mana tahu ada rezeki lagi...hehe :)

      Delete
  6. sipi sipi ada masuk gak ni..ok la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa ras febuari ada can tak? hahaha

      Delete
    2. Februari dah lepas...Mac la pula...hahaha

      Delete
  7. assalamualaikum DN...memang meriahnya blog DN ni...ramai yg dtg menerjah ni...seronok pula rasanya...ada pula geng2 blogger yg spoting dtg mengomen lg bertambah ceria rasanya...:)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^